+385 52 756 228
ISTAKNUTI APARTMANI

SVOJSTVA (75 PONUDE)

Apartment Alba

od 89 €
★★★★ | 4 osobe

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU APARTMAN PREKO OVE STRANICE. Apartman Alba nalazi se u malom mjestu Lovrečica koje je 6km udaljeno od grada Umaga. Apartman je od šljunčane plaže udaljen samo 30m. Apartman Alba sadrži kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu, terasu. Jedna spavaća soba ima bračni krevet dok je u drugoj spavaćoj sobi krevet na kat. Apartman sadrži SAT/TV, klimu, perilicu suđa, mrežice protiv komaraca na prozorima i tende za sunce. Apartman ima djelomičan pogled na more. Parkirno mjesto.

Apartment Alina

od 60 €
★★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartman Alina se nalazi u Vilaniji, lijepom i mirnom mjestu koje je 4km udaljeno od centra Umaga. Apartman je smješten na prvom katu odakle se pruža predivan pogled na more. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, mali WC, kupaonicu i dvije terase. U dnevnom boravku je smješten kauč na razvlačenje koji može poslužiti kao dodatni ležaj za dvije osobe. Apartman je klimatiziran, ima satelitsku TV, internet i perilicu rublja. Gostima su na raspolaganju ručnici i posteljina. Apartman je savršen za obitelji s djecom i za sve one koji žele uživati u mirnom mjestu daleko od gradske gužve.

Apartment Amela A2

od 36 €
★★★ | 2 osobe | pogled na more

Apartman Amela A2+2 smjeten je u zgradi u mjestu Lovrečica, 6km je udaljen od Umaga, 150m udaljen od plae. Apartman sadri kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu i terasu. U boravku je smjeten kauč koji moe posluiti kao dodatni leaj za 2 osobe. SAT/TV, klima, parking.

Apartment Ana

od 50 €
★★★ | 2 osobe

Apartman Ana smjesten je u mjestu Đuba, 2km udaljen od Umaga, 500m udaljen od plaze. Apartman sadrzi kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu i terasu. U blagovaonici se nalaze dodatni lezaji za 2 osobe. SAT/TV, klima, bazen.

Apartment Andrea

od 89 €
★★★★ | 4 osobe | pogled na more

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU APARTMAN PREKO OVE STRANICE. Apartman Andrea nalazi se u malom mjestu Lovrečica, 6km udaljen od grada Umaga. Apartman je udaljen od plaže samo 50m. Apartman je smješten u prizemlju, sadrži kuhinju sa blagovaonicom, kupaonicu, dvije spavaće sobe, terasu. U jednoj sobi je bračni krevet dok je u drugoj sobi krevet na kat. Apartman ima klimu, SAT/TV, Internet, perilicu rublja, perilicu suđa, mrežice protiv komaraca na prozorima i tende za sunce. Iz apartmana se pruža djelomičan pogled na more.

★★★ | 3 osobe | pogled na more

Apartman Andrea Moela smješten je u mjestu Moela blizu Umaga. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe (jedna soba ima bračni krevet, druga krevet za jednu osobu), kupaonicu, balkon, parkirno mjesto. Apartman se nalazi direktno na moru, udaljenost od centra Umaga je 500m gdje gosti mogu naći trgovine, poštu, banku. Ispred kuće je vrt odakle gosti idu direktno na plažu.

Apartment Arancia

od 74 €
★★★★ | 5 osobe | pogled na more

Apartman Arancia smješten je u Lovrečici, lijepom malom mjestu koje je 6km udaljeno od Umaga. Apartman se nalazi blizu mora. Sadrži kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe (bračni krevet, odvojeni kreveti), kupaonicu, terasu sa pogledom na more, SAT/TV, klimu. Apartman je smješten na katu.

Apartment Bianca

od 89 €
★★★★ | 4 osobe | pogled na more

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU APARTMAN PREKO OVE STRANICE. Apartman Bianca je smješten u malom ribarskom mjestu Lovrečica. Od centra Umaga je udaljen 6km, plaža je udaljena 50m. Nalazi se na prvom katu. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaonice, dvije spavaće sobe, mansarde, kupaonice i lijepe terase sa pogledom na more. Jedna spavaća soba ima bračni krevet, druga soba krevet za jednu osobu i na mansardi se nalazi još jedan krevet za jednu osobu. Apartman je klimatiziran, sadrži SAT/TV, Wi-Fi, perilicu rublja, perilicu suđa, mrežice protiv komaraca na prozorima i tende za sunce.

Apartment Božana

od 48 €
★★★ | 4 osobe

Apartman Božana smješten je u malom mjestu Đuba koje je 2km udaljeno od centra Umaga. Udaljenost od mora je oko 500m. Apartman sadrži malu kuhinju,dnevni boravak sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu, terasu sa vrtnim stolom i stolicama, parking, SAT/TV, Wi-Fi. Ispred kuće se nalazi puno cvijeća i zelenila gdje gosti mogu sjesti i uživati u hladu u vrućim ljetnim danima.

★★★ | 2 osobe

Apartman Bruna Sole smješten je u mjestu Čepljani, malom mirnom mjestu daleko od gradske gužve gdje se gosti mogu opustiti i uživati u odmoru. Apartman sadrži kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu, terasu sa lijepim panoramskim pogledom, klimu, SAT/TV. U vrućim ljetnim danima gosti se mogu osvježiti u bazenu i pripremiti ukusna jela na roštilju koji se nalazi na dvorištu.

★★★ | 2 osobe

Apartman Bruna Terra smješten je u mjestu Čepljani, malom mirnom mjestu daleko od gradske gužve gdje se gosti mogu opustiti i uživati u odmoru. Apartman je smješten u prizemlju, sadrži kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu, natkrivenu terasu, klimu, SAT/TV. U vrućim ljetnim danima gosti se mogu osvježiti u bazenu i pripremiti ukusna jela na roštilju koji se nalazi na dvorištu.

Apartment Dado

od 65 €
★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartman Dado smješten je u centru Umaga, nalazi se na prvom katu. Udaljenost od mora je 200 metara, a od centra grada samo 400 metara. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, dvije spavaće sobe, kupaonicu, terasu. Jedna soba ima bračni krevet, dok druga soba ima dva odvojena kreveta. U dnevnom boravku je smješten kauč koji može poslužiti kao dodatni ležaj za dvije osobe. Apartman ima SAT/TV i Wi-Fi Internet.

★★★ | 5 osobe | pogled na more

Stan Drago se nalazi u vilaniji, selo u blizini grada Umaga. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak sa satelitskom TV, kupaonica, spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu. Apartman također ima privatni parking i malu konobu koja je na raspolaganju gostima uz mali roštilj vani. Stan je vrlo lijep i miran. Apartman je klimatiziran i sa satelitskom TV.

Apartment Drago B4

od 48 €
★★★ | 6 osobe | pogled na more

Stan Drago se nalazi u vilaniji, selo u blizini grada Umaga. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak sa satelitskom TV i kauč na razvlačenje za dvoje, kupaonica, 2 sobe jedna s bračnim krevetom i druga s krevetom na kat. Apartman također ima privatni parking i malu konobu koja je na raspolaganju gostima uz mali roštilj vani. Stan je vrlo lijep i miran. Apartman je klimatiziran i sa satelitskom TV.

Apartment Irena

od 65 €
★★★ | 4 osobe

Apartman Irena nalazi se na drugom katu u naselju Moela, koji je dio grada Umaga. Udaljenost od plaže je 250m i 500m od centra Umaga, tako da ste više u mirnom mjestu, blizu plaže, a ako želite više živu atmosferu možete ići u centar grada koji se nalazi u blizini. Apartman sadrži kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu, klima uređaj, TV / SAT, Wi-Fi, parking. Iz apartmana možete vidjeti more. U neposrednoj blizini apartmana, ako ste za sport, tu je nogometno i košarkaško igralište, a ako volite više kupovinu, 500 metara od kuće, u centru, možete pronaći trgovine odjeće, kao i suvenirnice. 500m od apartmana se nalaze dva velika supermarketa, s jedne strane, a s druge, uvijek 500m, drugi supermarket, koji odmah u blizini ima i malu tržnicu gdje možete naći uvijek svježe sezonsko voće i povrće.

Apartment Iva 1

od 62 €
★★ | 5 osobe

Apartman Iva 1 se nalazi u Finida, u neposrednoj blizini grada Umaga. To je 2 km od mora. Apartman sadrži kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom i s baby krevetu i jedna s dva odvojena kreveta), kupaonicu, jedan dnevni boravak sa SAT / TV, balkon te privatni parking.

Apartment Iva 2

od 62 €
★★ | 5 osobe

Apartman Iva 1 se nalazi u Finida, u neposrednoj blizini grada Umaga. To je 2 km od mora. Apartman sadrži kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom i s baby krevetu i jedna s dva odvojena kreveta), kupaonicu, jedan dnevni boravak sa SAT / TV, balkon te privatni parking.

Apartment Ivo

od 82 €
★★★ | 4 osobe

Apartman Ivo nalazi se u mjestu Rožac koji je 2km udaljen od Umaga. Okruen je vrtom punim cvijeća i zelenila. Apartman sadri kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe (bračni krevet, odvojeni kreveti), kupaonicu, zatvorenu terasu. U vrtu je rotilj, vrtni stol i stolice. U boravku se nalazi kauč koji moe biti dodatni leaj. Tu su jo SAT/TV, klima, perilica rublja.

★★★ | 4 osobe

Apartman Jelka nalazi se u Novigradu, u mjestu Buzinija koje je 1800m udaljeno od mora, 1000m udaljeno od centra. Apartman je smješten u prelijepoj kući na katu, ima lijepo uređen vrt. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe (dvokrevetne), kupaonicu, SAT/TV, klimu, parkirno mjesto.

Apartment Jelka C6

od 92 €
★★★ | 6 osobe

Apartman Jelka smješten je u Novigradu, u mjestu Buzinija koje je 1800 metara udaljeno od mora, 1000 metara udaljeno od centra. Apartman se nalazi u predivnoj kući na katu, ima lijepo uređen vrt. Apartman ima kuhinju, dnevni boravak, tri dvokrevetne sobe, kupaonicu, balkon, SAT/TV, klimu, parkirno mjesto.

Apartment Kokora 2

od 38 €
★★★ | 3 osobe

Apartman Kokora 2 smješten je u obiteljskoj kući u prizemlju u mjestu Moela pokraj Umaga. Udaljenost od plaže je 100m, dok je od centra grada 500m. Apartman se sastoji od kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, terase, tu je SAT/TV, Wi-Fi,klima uređaj, parkirno mjesto.

Apartment Kokora 3

od 38 €
★★★ | 3 osobe

Apartman Kokora nalazi se u obiteljskoj kući u prizemlju u mjestu Moela pokraj Umaga. Apartman sadrži kuhinju, spavaću sobu, kupaonicu, terasu, SAT/TV, klimu, internet, parkirno mjesto. Udaljenost od plaže je 100m. Od centra Umaga je udaljen 500m gdje možete naći trgovine, banku, poštu.

Apartment Kokora 4

od 49 €
★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartman Kokora 4 nalazi se u obiteljskoj kući na prvom katu u mjestu Moela pokraj Umaga. Udaljenost od plaže je 100m, od centra Umaga 500m. Apartman sadrži kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu, terasu, klimu, SAT/TV, Wi-Fi, parkirno mjesto. Sa terase se pruža djelomičan pogled na more.

Apartment Lara 1

od 36 €
★★★ | 2 osobe | pogled na more

Apartman Lara nalazi se u mjestu Vilanija odakle se pruža lijepi pogled na prirodu dok u daljini gosti mogu vidjeti more. Apartman je smješten na prvom katu, sadrži kuhinju, dnevni boravak sa kaučom na razvlačenje, spavaću sobu, kupaonicu, terasu. Tu je klima, SAT/TV, Wi-Fi. U dnevnom boravku je kauč na razvlačenje gdje mogu biti smještene 2 osobe. Cijena za klimu je 5€ na dan.

Apartment Lara 2

od 36 €
★★★ | 2 osobe | pogled na more

Apartman Lara nalazi se u mjestu Vilanija odakle se pruža lijepi pogled na prirodu dok u daljini gosti mogu vidjeti more. Apartman je smješten na prvom katu, sadrži kuhinju, dnevni boravak sa kaučom na razvlačenje, spavaću sobu, kupaonicu, terasu. Tu je klima, SAT/TV, Wi-Fi. U dnevnom boravku je kauč na razvlačenje gdje mogu biti smještene 2 osobe. Cijena za klimu je 5€ na dan.

★★★ | 4 osobe | pogled na more

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU APARTMAN PREKO OVE STRANICE. Apartman Lavanda br.3 nalazi se u kući Lavanda na prvom katu u mjestu Lovrečica, koje je 6km udaljeno od grada Umaga. Udaljenost od stjenovite i sljunčane plaze je 150m. Apartman ima kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe (bračni krevet, odvojeni kreveti), kupaonicu, prostranu terasu sa pogledom na more. Apartman sadrzi perilicu suđa, perilicu rublja, klimu, SAT/TV. Iza kuće se nalazi zatvoreni parking.

★★★ | 4 osobe | pogled na more

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU APARTMAN PREKO OVE STRANICE. Apartman Lavanda br.5 nalazi se u kući Lavanda na drugom katu u mjestu Lovrečica, koje je 6km udaljeno od grada Umaga. Udaljenost od stjenovite i ljunčane plae je 150m. Apartman ima kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe (bračni krevet, odvojeni kreveti), kupaonicu, prostranu terasu sa pogledom na more. Apartman sadri perilicu suđa, perilicu rublja, SAT/TV. Iza kuće se nalazi zatvoreni parking.

★★★ | 4 osobe

Apartman Lenko A2+2 smjeten je u mjestu Rožac blizu Umaga, 800m udaljen od plae. Nalazi se u prizemlju. Apartman sadri kuhinju, dnevni boravak sa kaučem kao dodatnim leajem za 2 osobe, spavaću sobu, kupaonicu. Lijepi vrt oko kuće, rotilj.

Apartment Lenko B4

od 70 €
★★★ | 4 osobe

Apartman Lenko B4 nalazi se u mjestu Rožac koje je 2km udaljeno od grada Umaga. Smjeten je u potkrovlju obiteljske kuće. Apartman sadri kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu i terasu. Postoji mogućnost za rotilj koji je smjeten u vrtu.

Apartment Library

od 65 €
★★★ | 4 osobe

Stan Library se nalazi u Umagu, 1 km od plaže i 1 km od centra. Stan ima kuhinju, blagovaonicu u kuhinji, veliki dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupaonica i balkona. Pogled s balkona je na vrt. Tu je SAT / TV, klima uređaj, parking. U blizini se nalazi i nogometno igralište i razni supermarketi. Jedna lijepa stvar o apartmanu je da, ako ste od onih koji vole čitati, u tom stanu ćete naći mnoge dobre knjige za čitanje u opuštenju.

Apartment Mara 1

od 42 €
★★★ | 2 osobe

Apartman Mara 1 smjeten je u mjestu Đuba, 2km udaljen od grada Umaga, 500m udaljen od plae. Nalazi se u prizemlju obiteljske kuće. Apartman sadri kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu i terasu. U blagovaonici se nalazi kauč koji moe posluiti kao dodatni leaj za 1 osobu.

Apartment Mara 2

od 42 €
★★★ | 2 osobe

Apartman Mara 2 nalazi se u mjestu Đuba, 2km udaljen od grada Umaga, 500m udaljen od mora. Smjeten je na prvom katu kuće. Apartman sadri kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu i terasu. U blagovaonici se nalazi kauč koji moe posluiti kao dodatni leaj za 1 osobu.

Apartment Maria

od 58 €
★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartman Maria smješten je u naselju Komunela koje je 1km udaljen od centra Umaga, 1,5km udaljen od plaže. Apartman se nalazi na drugom katu, sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, terase. Ima klimu, SAT/TV, parkirno mjesto.

Apartment Mariza

od 43 €
★★★ | 2 osobe

Apartman Mariza nalazi se na Punti, turističkom naselju u Umagu, 1km je udaljen od centra. Apartman je smjeten u zgradi, ima kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu. U dnevnom boravku nalazi se kauč koji moe posluiti kao dodatni leaj za 2 osobe. Tu su SAT/TV, klima, perilica rublja.

Apartment Maurizio

od 36 €
★★★ | 2 osobe

Apartman Maurizio nalazi se u mjestu Đuba, 2km udaljen od Umaga, 300m od plae. Apartman ima kuhinju, spavaću sobu, kupaonicu i malu terasu. U kuhinji je smjeten mali kauč koji moe posluiti kao dodatni leaj za 1 osobu.

★★★ | 3 osobe

Apartman Melanie A2+1 smješten je u obiteljskoj kući u Umagu, 500m udaljen od mora, 700m od centra. Apartman se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, terase, TV. Iza kuće se nalazi vrt sa stolom i stolicama gdje gosti mogu pripremiti jela na roštilju.

★★★ | 4 osobe

Apartman Melanie A2+2 smješten je u obiteljskoj kući u Umagu. Udaljenost od mora je oko 500m, od centra 700m. Apartman sadrži kuhinju sa dnevnim boravkom, spavaću sobu, kupaonicu. Iza kuće se nalazi vrt sa stolom i stolicama gdje gosti mogu pripremiti roštilj.

Apartment Mimi

od 54 €
★★★ | 4 osobe

Apartman Mimi nalazi se u prizemlju obiteljske kuće, smiještena u mirnoj lokaciji. Apartman ima zaseban ulaz, terasu, pogodno za obitelj sa malom djecom, parking dvorišni. Udaljen je oko 300 m od uređene morske plaže, 20 m od restorana, 200 m od prve trgovine, 1500 m od centra umaga. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinja, spavače sobe i kupaonica. Kao opremu ima klima uređaj, SAT/TV, Wi-Fi, hladnjak, štednjak sa keramičkom pločom, pečnica, Mogučnost rekreacije u Umagu, grad tenisa, biciklizma, nogometa, golfa, sporta na vodi, jahanje.

Apartment Nevia

od 78 €
★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartman Nevia smješten je u Lovrečici. Lovrečica je malo ribarsko mjesto udaljeno 6km od Umaga. Apartman je 50m udaljen od plaže. Apartman sadrži kuhinju sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu, terasu, klimu, perilicu rublja. Sa terase se pruža lijepi pogled na more.

★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartmani Novi Benedikt B4 nalaze se u Novigradu, 200m su udaljeni od mora. Smješteni su na katu, sastoje se od kuhinje sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice, terase, parkinga. Apartmani su klimatizirani, u vrtu je roštilj.

Apartment Pierina

od 83 €
★★★ | 5 osobe | pogled na more

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU APARTMAN PREKO OVE STRANICE. Apartman Pierina nalazi se u malom mjestu Lovrečica, 6km udaljen od grada Umaga, samo 30-ak metara udaljen od plaže dok je trgovački centar udaljen oko 5km. Apartman je smješten u prizemlju, namijenjen je boravku 5 osoba. Sadrži kuhinju sa blagovaonicom, kupaonicu, dvije spavaće sobe (jedna soba bračni krevet + dodatni ležaj, druga soba krevet na kat), terasu, TV, parking.

Apartment Ravlija

od 48 €
★★★★ | 4 osobe

Apartman Ravlija A2+2 smješten je u prizemlju obiteljske kuće u mjestu Bužinija blizu Novigrada. Od plaže i centra grada je udaljen 1,5km. Apartman sadrži kuhinju sa stolom za blagovanje, spavaću sobu sa vlastitom kupaonicom, još jednu kupaonicu i terasu. Tu je i kauč na razvlačenje gdje mogu spavati 2 osobe. Apartman je klimatiziran, ima internet i satelitsku TV. Gosti imaju na raspolaganju roštilj koji je smješten u vrtu.

★★★ | 2 osobe

Apartman Ravlija A2 smješten je u obiteljskoj kući blizu Novigrada. Od plaže i od centra grada je udaljen 1,5km. Apartman se nalazi u potkrovlju kuće, sadrži kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu. Apartman je klimatiziran, ima SAT/TV i internet. Gostima je na raspolaganju roštilj smješten u vrtu.

★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartman Ravlija A4 nalazi se u obiteljskoj kući blizu Novigrada. Udaljenost od plaže i od centra grada je 1,5km. Apartman je smješten na mansardi. Sadrži kuhinju, dvije spavaće sobe (jedna soba dvokrevetna, druga soba odvojeni kreveti), kupaonicu i terasu sa pogledom na more. Apartman je klimatiziran, ima SAT/TV, internet i parkirno mjesto. Gostima je na raspolaganju roštilj koji se nalazi u vrtu.

Apartment Sara 3

od 60 €
★★★ | 4 osobe

Apartman Sara 3 nalazi se u mjestu Križine, 3km udaljen od Umaga, 500m udaljen od plae. Apartman sadri kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonicu, terasu. U dnevnom boravku su kauči kao dodatni leaji za jo 2 osobe. Klima, SAT/TV, perilica suđa.

Apartment Sara 4

od 60 €
★★★ | 4 osobe

Apartman Sara 4 nalazi se u mjestu Križine, 3km udaljen od Umaga, 500m udaljen od mora. Smjeten je na prvom katu obiteljske kuće. Apartman sadri kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonicu, terasu. U dnevnom boravku su dva kauča koja mogu posluiti kao dodatni leaji za 2 osobe. Tu su jo SAT/TV, klima.

Apartment Sofia

od 83 €
★★★ | 5 osobe | pogled na more

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU APARTMAN PREKO OVE STRANICE. Apartman Sofia nalazi se u mirnom mjestu Lovrečica koje je 6km udaljeno od grada Umaga. Apartman je od plaže udaljen samo 30-ak metara, od trgovačkog centra oko 5km. Apartman se nalazi u prizemlju, sadrži kuhinju sa blagovaonicom, kupaonicu, dvije spavaće sobe (jedna soba bračni krevet + dodatni ležaj, druga soba krevet na kat), TV, terasa, parking. Apartman je namijenjen za 5 osoba.

Apartment Suzana

od 56 €
★★★ | 4 osobe | pogled na more

Apartman Suzana smješten je u naselju Zambratija koje je oko 4km udaljeno od grada Umaga. Apartman je samo 100m udaljen od plaže. Nalazi se na prvom katu zgrade, sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, terase. Tu je klima, SAT/TV, perilica suđa, perilica rublja. U dnevnom boravku je kauč koji može biti dodatni ležaj za dvije osobe.

★★★ | 2 osobe

Apartman Vedrana A2 smješten je u mirnom predjelu Umaga, od najbliže plaže je 700 metara udaljen. Apartman se nalazi u maloj dvorišnoj kućici, sastoji se od spavaće sobe, kupaonice i vanjske kuhinje koja je smještena na terasi. Apartman je klimatiziran, ima satelitsku TV, Internet. Apartman je savršen za dvije osobe koje se žele opustiti i uživati u svom odmoru. Gostima je na raspolaganju i roštilj smješten u vrtu.

★★★ | 4 osobe

Apartman Vedrana A2+2 nalazi se u mirnom predjelu Umaga, udaljen 700 metara od najbliže plaže. Apartman je smješten u maloj kućici u dvorištu. Apartman se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice. Apartman ima vanjsku kuhinju na terasi, klimatiziran je, ima satelitsku, internet. Gostima je na raspolaganju i roštilj.

★★★ | 4 osobe

Apartman Vedrana A4 smješten je na visokom prizemlju obiteljske kuće u mirnom predjelu Umaga. Udaljenost od centra grada je 10 minuta pješice, dok je od najbliže plaže udaljen 700 metara. Apartman sadrži kuhinju, dvije spavaće sobe, kupaonicu i terasu. Apartman je klimatiziran, ima SAT/TV i Internet. Gostima je na raspolaganju roštilj smješten u vrtu.

★★★ | 7 osobe

Apartman Vedrana je smješten u mirnom predjelu Umaga, samo 150 metara udaljen od mora i 700 metara udaljen od najbliže plaže. Centar grada je udaljen samo 10 minuta hoda. Apartman sadrži prostrani dnevni boravak, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupaonicu i terasu. Jedna spavaća soba ima bračni krevet i krevet za jednu osobu dok se u drugoj spavaćoj sobi nalazi bračni krevet. U dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje koji može poslužiti kao dodatni ležaj za dvije osobe. Apartman je klimatiziran, ima SAT/TV, Internet, perilicu rublja. U vrtu se nalazi roštilj koji je gostima na raspolaganju.

Apartment Željka

od 70 €
★★★ | 5 osobe | pogled na more

Apartman Željka smješten je u obiteljskoj kući na Crvenom vrhu, treći red do mora sa prekrasnim pogledom na more. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, dvije dvokrevetne i jednu jednokrevetnu spavaću sobu, kupaonicu, terasu. U dnevnom boravku se nalazi kauč koji može poslužiti kao dodatni ležaj za 2 osobe. Tu je SAT/TV, parking.

★★★ | 2 osobe

Apartman Živković Blue smješten je u obiteljskoj kući u Moeli, jednom mjestašcu blizu Umaga. Od mora je udaljen 100m dok je od centra Umaga 400m udaljen. Smješten na prvom katu, sadrži kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, kupaonicu. U cijenu su uključeni Internet, klima, TV/SAT, parking za bicikle. Oni koji vole sport, u blizini mogu naći nogometno i košarkaško igralište dok oni koji više vole opuštanje mogu u centru grada obaviti šoping ili uživati u šetnji kraj mora.

★★★ | 2 osobe

Apartman Živković Red je smješten u jednoj obiteljskoj kući u mjestu Moela blizu Umaga. Od mora je udaljen samo 100m dok je od centra grada udaljen 400m. Smješten u prizemlju, sadrži kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu. Iz kuhinje gosti imaju direktan izlaz na natkrivenu terasu gdje mogu doručkovati ili ručati u opuštenoj atmosferi u vrućim ljetnim danima. U cijenu su uključeni i Internet, klima, SAT/TV, parking za bicikle.

★★★★ | 5 osobe | pogled na more

Studio Olive Charm nalazi se u Rožac, mirno malo selo u blizini Gradskog Umaga. Ovdje možete napraviti opuštajući odmor u zelenilu oranicama i prekrasnim šumama, degustacija ukusnih tradicionalnih jela iz područja, ljupkim vina i jako ukusna maslinova ulja od strane vlasnika ovog uistinu prekrasnog Studio. Studio Olive Charm ima otvorenu kuhinju, ljep stol sa stolicama, lijepo kupaonicu s kadom jacuzzijem, jedno bračnim krevetom, kauč na razvlačenje, TV / SAT i velikom terasom.

App Tanja

od 45 €
★★★ | 4 osobe

Stan Tanja se nalazi u Umagu, 200m od mora i 1km udaljeno od plaže i 700 m od centra. Stan ima kuhinju sa stroj za pranje posuđa i električni roštilj blagovaonicu u kuhinji, dnevna soba, spavaća soba, kupaonica, terasa. U dnevnu sobu se nalazi kauč koji može poslužiti kao dva dodatna ležaja za 2 osobe. Pogled sa terase je na lijepom vrtu, sa jednu preljepu trešnju. Tu je SAT / TV, klima uređaj, parkirno mjesto.

App Zora A3

od 55 €
★★★ | 3 osobe

Stan Jurić se nalazi u Umagu, 1 km udaljenost od plaže i 1 km od centra. Stan ima kuhinju, blagovaonicu u kuhinji, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonu, otvorenu terasu gdje se nalazi i jedan ljepi roštilj u kamen. U dnevnom boravku se nalazi kauč koji može poslužiti kao dodatni krevet. Pogled sa terase je na lijepom vrtu, uz šarolik lijepim cvijećem. Tu je Wi-Fi, SAT / TV, klima uređaj, parkirno mjesto.

App Zora A3 2

od 55 €
★★★ | 3 osobe

Stan Jurić se nalazi u Umagu, 1 km udaljenost od plaže i 1 km od centra. Stan ima kuhinju, blagovaonicu u kuhinji, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonu, otvorenu terasu gdje se nalazi i jedan ljepi roštilj u kamen. U dnevnom boravku se nalazi kauč koji može poslužiti kao dodatni krevet. Pogled sa terase je na lijepom vrtu, uz šarolik lijepim cvijećem. Tu je Wi-Fi, SAT / TV, klima uređaj, parkirno mjesto.

App Zora B4

od 74 €
★★★ | 4 osobe

Stan Jurić se nalazi u Umagu, 1 km udaljenost od plaže i 1 km od centra. Stan ima kuhinju, blagovaonicu u kuhinji, 2 dvokrevetne sobe, kupaona, otvorenu terasu gdje se nalazi i jedan ljepi roštilj u kamen. Pogled sa terase je na lijepom vrtu, uz šarolik lijepim cvijećem. Tu je Wi-Fi, SAT / TV, klima uređaj, parkirno mjesto.

App Zora B4 2

od 74 €
★★★ | 4 osobe

Stan Jurić se nalazi u Umagu, 1 km udaljenost od plaže i 1 km od centra. Stan ima kuhinju, blagovaonicu u kuhinji, 2 dvokrevetne sobe, kupaona, otvorenu terasu gdje se nalazi i jedan ljepi roštilj u kamen. Pogled sa terase je na lijepom vrtu, uz šarolik lijepim cvijećem. Tu je Wi-Fi, SAT / TV, klima uređaj, parkirno mjesto.

Casa Claudio

od 150 €
★★★ | 8 osobe

17% POPUSTA ZA GOSTE KOJI REZERVIRAJU KUĆU PREKO OVE STRANICE. Casa Claudio je dvokatna kuća smještena u malom selu zvanom Škrinjari, u blizini grada Umaga. Unutra ćete naći, u prizemlju velika kuhinja sa dnevnim boravkom u rustičnom stilu, kupaonicu, dvokrevetna spavaća soba i izvan veliku terasu koja vodi do velikog vrta pun maslina i prekrasnom krajoliku na šumu, a na prvom katu su tri dvokrevetne spavaće sobe i velika kupaonica. Air condition i Wi-Fi uključeni. Ova kuća, iako se nalazi u selu, ima lijepu stvar što iza kuće ćete pronaći samo prirodu i nećete imati problema buke, tako da se možete opustiti i uživati ​​u krajoliku dok pijete jutarnju kavu ili jedete ručak ili večeru, ili jednostavno odspavate u ljetnom povjetarcu. A za uživanje starih i mladih, u bližnjem selu, možete nać nogometno igralište gdje možete otići i igrati, i kada ste umorni a hoćete se uporavit i odmarat možete ići u Restaurant Pizzeria odmah pokraj, gdje ćete se moć uporavit uz ukusnu pizzu ili drugih domaćih proizvoda. Inače, ako ne želite se baviti sportom i želite se samo opustiti, osim uživanja u prirodi, 1,5 km daljine, 10 minuta vožnje biciklom, prolazeći kroz cestu u kojoj sve okolo vas ćete naći samo prirodu kao oranice i šume, možete pronaći prekrasne plaže, gdje se možete sunčati, kupati se u kristalnom moru ili samo uživati u jedan sladoled svi zajedno. No, ako želite nešto još mirnije, a želite provesti dan u unutrašnju Istru, 15 km udaljen možete posjetiti grad Grožnjan, poznat po svojim fantastičnim krajolicima i činjenicu da je u pitanju život u ljetnim mjesecima, jer se puni umjetnika iz cijele Europe, i imat ćete priliku vidjeti raznih umjetnika na poslu, a ako ste zainteresirani za neki posao, možete ga i kupiti. Nije za ništa da se zove grad umjetnika.

Casa Danijela

od 65 €
★★★★ | 6 osobe

Casa Danijela tipična je istarska kuća napravljena na dva kata, u malom selu Babići, nedaleko od grada Brtonigle. U prizemlju kuće možete pronaći veliku kuhinju, dnevni boravak, wc te terasu, dok se na prvom katu nalaze dvije spavaće sobe i jedan wc. Klima, TV, WiFi, parking uključeni. 5€ po osobi/jednokratno na dan dolaska.

Country House

od 222 €
★★★★ | 8 osobe

Stara kolonijalna kuća pogodna za veliku obitelj ili malu grupu prijatelja, opremljena grijanjem i klima uređajem, te privatnim vrtom s vlastitim bazenom. Sastoji se od: Prizemlje: kuhinja, veliki dnevni boravak, kupaonica, ostava, prostor za opuštanje sa saunom, parna kupelj i čitaonicom. 1.kat : tri spavaće sobe svaka sa kupaonicom Opremljena sa grijanjem i klima uređajem! Privatni vrt s bazenom. Parkiralište je privatno i besplatno.

Room 1

od 40 €
★★★ | 2 osobe

Sobe Antonio smjetene su u privatnoj kui na drugom katu u mjestu Radini koje je 9km udaljeno od grada Umaga, 4km udaljeno od plae. Vlasnici imaju agriturizam te gosti mogu vidjeti razne vrste domaih ivotinja. Gosti mogu imati doruak sa domaim proizvodima (mlijeko, sir, unka, jaja...).

Room 2

od 40 €
★★★ | 2 osobe

Sobe Antonio smjestene su u privatnoj kuci na drugom katu u mjestu Radini koje je 9km udaljeno od grada Umaga, 4km udaljeno od plaze. Vlasnici imaju agriturizam te gosti mogu vidjeti razne vrste domacih zivotinja. Gosti mogu imati dorucak sa domacim proizvodima (mlijeko, sir, sunka, jaja...).

Room 3

od 40 €
★★★ | 2 osobe

Sobe Antonio smjestene su u privatnoj kuci na drugom katu u mjestu Radini koje je 8km udaljeno od grada Umaga, 4km udaljeno od plaze. Vlasnici imaju agriturizam te gosti mogu vidjeti razne vrste domacih zivotinja. Gosti mogu imati dorucak sa domacim proizvodima (mlijeko, sir, sunka, jaja...).

Room 4

od 60 €
★★★ | 5 osobe

Sobe Antonio smjestene su u privatnoj kuci na drugom katu u mjestu Radini koje je 8km udaljeno od grada Umaga, 4km udaljeno od plaze. Vlasnici imaju agriturizam te gosti mogu vidjeti razne vrste domacih zivotinja. Gosti mogu imati dorucak sa domacim proizvodima (mlijeko, sir, sunka, jaja...). Postoji mogucnost za rekreaciju kao npr. jahanje ponija, magaraca, voznja zapregom, biciklima.

Room 5

od 45 €
★★★ | 3 osobe

Sobe Antonio smjestene su u privatnoj kuci na drugom katu u mjestu Radini koje je 8km udaljeno od grada Umaga, 4km udaljeno od plaze. Vlasnici imaju agriturizam te gosti mogu vidjeti razne vrste domacih zivotinja. Gosti mogu imati dorucak sa domacim proizvodima (mlijeko, sir, sunka, jaja...). Postoji mogucnost za rekreaciju kao npr. jahanje ponija, magaraca, voznja zapregom, biciklima.

Room Patrizia 1

od 60 €
★★★ | 2 osobe | pogled na more

Sobe Patrizia smještene su u lijepoj kamenoj kući u mjestu Lovrečica koje je 6km udaljeno od grada Umaga. Udaljenost od plaže je 150m. Dvokrevetne sobe sa vlastitom kupaonicom, SAT/TV, klimom. Cijena sobe po osobi iznosi: VI. mjesec 30€, VII. mjesec 35€, VIII. mjesec 40€. U cijenu je uračunat doručak i boravišna taksa.

Room Patrizia 2

od 60 €
★★★ | 2 osobe | pogled na more

Sobe Patrizia smještene su u lijepoj kamenoj kući u mjestu Lovrečica koje je 6km udaljeno od grada Umaga. Udaljenost od plaže je 150m. Dvokrevetne sobe sa vlastitom kupaonicom, SAT/TV, klimom. Cijena sobe po osobi iznosi: VI. mjesec 30€, VII. mjesec 35€, VIII. mjesec 40€. U cijenu je uračunat doručak i boravišna taksa.

★★ | 2 osobe

Studio apartman Kokora smješten je u obiteljskoj kući na prvom katu u mjestu Moela pokraj Umaga. Udaljenost od plaže je 100-tinjak metara, a od grada 500m. Apartman se sastoji od male kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, tu je SAT/TV, klima, internet, parkirno mjesto.

★★★ | 2 osobe

Studio Apartman Mimi nalazi se na prvom katu obiteljske kuće, na mirnoj lokaciji. ima zaseban ulaz, dvorišni parking, veliku terasu. Opremljen sa klima uređaj, SAT/TV, Wi-Fi, mini kuhinja, tuš kadasušilo za rublja. Udaljeno je oko 350 m od uredne morske plaže, 20 m od prvog restorana, 200 m od prve trgovine, 1500 m od centra Umaga. Dobra cestovna povezanost. Mogučnost rekreacije u Umagu, grad tenisa, biciklizma, nogometa, golfa, sporta na vodi i jahanje.

★★★ | 2 osobe

Studio apartman Ravlija nalazi se u potkrovlju obiteljske kuće blizu Novigrada. Od najbliže plaže i centra grada je udaljen 1,5km. Apartman se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka gdje je smješten bračni krevet, kupaonice i terase. Apartman je klimatiziran, ima SAT/TV, internet i parkirno mjesto. Gostima je na raspolaganju roštilj smješten u vrtu.

★★★ | 2 osobe | pogled na more

Apartman Bella Vista nalazi se u centru Umaga, na rivi. Studio apartman sadri kuhinju i bračni krevet u istoj prostoriji. Tu je kupaonica i zatvorena terasa sa pogledom na more. Studio apartman ima klimu, SAT/TV, perilicu rublja.